Back to Top

PromoWoyti snelverkoop

Dit venster geeft je een overzicht van onze producten in snelverkoop.

Gebruik deze link als je effectief een bestelling wil plaatsen.
LLOGO

Kwaliteit verdient een ereplaats

Uw dorpsslagerij met lekkere streekproducten


imgHeerlijk beleg en salades

Wij bieden een uitgebreid gamma aan vleeswaren en beleg voor op de boterham of als tussendoortje of bij de aperitief, aangevuld met salades en streekkazen. Wij bieden ook verzorgde kaasschotels aan.

Bestel online

imgDe traiteur hoek met ovenklare gerechtjes

Voor onze klanten met weinig tijd bieden we huisgemaakte soepen en huisgemaakte oven-klare schotels aan, in onze traiteur hoek.

Bestel online

imgVerse vleeswaren, gourmet en BBQ

Wie een lekker stukje vers vlees wil voor in de pan, gourmet of barbeque is hier aan het juiste adres. Probeer ook onze huisgemaakte worsten, gehakt, Cordon-bleu en de diverse burgers.

Bestel online


We stellen Kwaliteit voorop

Onze producten worden steeds zo gekozen en samengesteld om de best mogelijke kwaliteit te bieden.  Daarom kiezen wij voor een mix van lokale leveranciers waarvan wij de kwaliteit konden proeven en bevestigen en eigen huisgemaakte gerechten.  Deze streekproducten brengen kwaliteit tot op uw bord. Pas dan zijn wij tevreden zijn over het geleverde werk.
We are different

Koop, ook als de winkel dicht is

Wens je iets wanneer de winkel dicht is?  Geen probleem!  

Je maakt jouw bestelling online of telefonisch, wij bevestigen jouw bestelling via email en maken ze klaar op het door jou aangegeven tijdstip.  

Je krijgt van ons een online bevestiging dat de bestelling klaar is, met de correcte prijs (afhankelijk van het werkelijk gewicht, de mogelijke waarborgen en promocodes). Daarbij zit ook een uitnodiging tot betaling via Bancontact.

Ondertussen plaatsen wij jouw bestelling in een lade van de gekoelde versbox automaat.

Vanzodra de betaling gebeurd is, ontvang je een bevestiging van betaling met de toegangscode van de versbox. Met deze code kun je de deur openen en jouw gekoelde bestelling meenemen naar huis.

Dit is uitermate praktisch wanneer je iets wenst af te halen buiten de openingsuren, of gewoon de drukke momenten in de winkel wilt vermijden.

En ook de Joyn punten krijg je online toegestuurd.


img